All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

PARTNERS

Sinds jongs af aan zit ik op de mountainbike. Eerst gewoon skills-trainingen, later wedstrijden en tegenwoordig meer in een rol van ervaringsdeskundige. Door al mijn verschillende ervaringen heb ik een netwerk van merken om mij heen verzameld, merken die stuk voor stuk een beetje van mijn DNA in zich dragen.

Nadat ik op veel fietsen te hebben gereden kwam ik in 2017 in aanraking met Trek. In dat jaar schafte ik een Trek Pro-Caliber 9.7 aan. Een hardtail mountainbike waarmee ik twee jaar lang diverse wedstrijden heb gereden. We hebben vele avonturen beleefd en deze fiets heeft een plek in mijn hart veroverd. Ook aan Trek ben ik sinds 2017 verkocht. Inmiddels is mijn hele fietsenpark omgetoverd tot een walhalla aan Trek fietsen en weet ik je alle ins en outs van dit merk te vertellen.

Met RHgear heb ik een speciale band. Het is namelijk het sportkledingmerk van mijn vriend. Samen hebben we een serie aan bijzondere ontwerpen gemaakt waarin ik regelmatig op de website of op sociale media verschijn. Maar inmiddels groeit RHgear uit tot een sportkledingmerk dat aan verschillende bedrijven en verenigingen kleding levert met uitgesproken ontwerpen. RHgear maakt kleding voor fietsen, hardlopen, schaatsen, zwemmen, triathlon en BMX, met een klein casual aanbod.

Wist jij dat veel schoonmaak en smeermiddelen voor de fiets heel veel schadelijke stoffen bevatten? Chemische stoffen die gevaarlijk zijn voor ons als gebruiker, maar ook voor het milieu? Toen ik daar achter kwam ben ik op zoek gegaan naar een merk dat onderhoudsproducten maakt die beter zijn voor mijn gezondheid maar ook schoner zijn voor het milieu. Ik kwam terecht bij Airolube. Wist je bijvoorbeeld dat koolzaadolie een heel goed smeermiddel is voor je fietsketting? Of een Tubeless vloeistof gemaakt kan worden van suikerbietenpulp? Te gek toch dat de natuur zo goed voor mijn fiets kan zorgen.

Heidi Liebt en mij, het is onlosmakelijk aan elkaar verbonden sinds ik met mijn stoute schoenen in 2015 een brief schreef met de vraag of ze mij wilde sponsoren. Tegenwoordig is deze sponsoring omgetoverd in een vriendschap, een speciale band met de bijzondere grondleggers van dit fantastische kleurrijke mutsenmerk. Mutsen ontwerpen en verkopen, ga er maar aanstaan, een heel jaar lang met kleuren, garen en patronen spelen en dan maar hopen dat er een echte winter komt. In elk geval vind ik de mutsen uit Groningen super lekker zitten en ze houden mij in de winter echt heerlijk warm.

Antje, ze heeft een speciale plek in deze lijst. Gewoon vanwege haar altijd gezellige karakter, haar lieve persoonlijkheid en haar gezellige taverne bij ons om de hoek. Ze is een beetje mijn stamkroeg, een plek waar ik graag even naartoe ga op een vrijdagavond, een plek waar ik een lekker kopje koffie of een wijntje drink en waar ik geniet van een lekkere Croque Monsieur. Ook organiseer ik daar waar mogelijk ook vaak mijn clinics of ritjes vanaf deze locatie. Gewoon omdat Antje sport ademt. Ben je er nog niet geweest? Ga dan eens heen wanneer je tijd hebt. Je zult me wel begrijpen.

Een beetje verzorging voor, tijdens en na het fietsen kan geen kwaad. Kwakzalvers heeft hier zelfs een hele productlijn voor ontwikkeld. Van zeemcreme, een zalf voor warme spieren, een zalf voor verkoeling, een wondenheler of juist een anti-kramp product. Kwakzalvers heeft een mooi aanbod waar ik als fietser best heel gelukkig van wordt. Daarom hebben we ook een mooie partnerschap waarmee ik regelmatig producten voor ze uittest. Zo nu en dan kan je dan ook mijn ervaringen teruglezen hier op de website.