All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

In de afgelopen weken heb ik een bult werk kunnen verzetten voor mijn website en voor het maken van afspraken voor komend seizoen. Daarover vertel ik jullie later meer. De reden dat ik deze tijd had is jullie allemaal wel duidelijk geworden. Na het bericht over mijn gebroken teen heb ik veel reacties gekregen, allemaal heel erg bedankt voor de lieve woorden.

Na een poos van stil zitten en andere dingen doen dan fietsen heb ik afgelopen week mijn trainingen weer rustig aan opgepakt. Eerst de racefiets, en ja die drempels voel je dan wel in je teen. Later kon ik het toch niet laten om toch de mountainbike te pakken want ja ik ben op zijn zachts gezegd ‘eigenwijs’, en wil ik zo snel mogelijk de draad weer oppakken. Gelukkig viel de pijn mij reuze mee en durf ik op dit moment wel te zeggen dat ik aan de start sta in Trimunt! Misschien wel niet sterker maar in elk geval wel met veel plezier, gewoon weer mijn eigen ding kunnen doen!

Zie ik jullie dan?