All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Het was niet de bedoeling om vandaag aan de start te staan bij de ICW Finale op het Ronostrand. De ronde is alles behalve mijn ding en ook vanwege de inspanningstest van aankomende dinsdag leek het mij handig om rustig aan te doen. Tot Jorrit van de week gebeld werd met de vraag of hij als EHBO’er wou helpen. Genoeg reden voor mij om mee te gaan en toch maar aan de start te verschijnen.

Zoals we van het Ronostrand gewend zijn was het een ronde om op te ‘stoempen’. Dat is nou echt niet mijn kwaliteit maar wel het proberen waard. Mijn start was echt wel een van de slechtste tot nu toe. Omdat ik niet de beste warming up had gehad viel ik vrij snel na de start helemaal stil. Als een van de laatste dames het veld in en dan maar langzaam aan plekjes veroveren.

Als eerste kwam ik Diana tegen en vervolgens heb ik nog 2 rondes met Sofie samen gereden. Toen ik mijn ritme te pakken kreeg trok ik even flink de gashendel open. Hierdoor kwam ik bij Isa terecht en vervolgens ook bij Floor. En dat binnen 1 ronde! Toch moest ik na verloop van tijd Floor even laten gaan. Teveel gas gegeven om bij de dames te kunnen komen. Goede leerschool voor mij. Dat kan de volgende keer dus ook met meer beleid… En in de laatste ronde liep ik toch weer stukje bij beetje in. Helaas was het niet voldoende om Floor nog te kunnen pakken. Een 3e plek bij de dames en 5e overall (van de 13).

Met dit soort dingen blijf ik mijzelf verbazen. Het vermogen zit er wel, toch moet ik er slimmer mee om leren gaan. En aan mijn warming-up en start mag ik ook echt wel gaan werken. Toch was het vandaag weer een erg sterke race!

Dinsdag even knallen op de hometrainer in het ziekenhuis en even met de cardioloog om tafel over hoe we nu verder gaan omdat het 3 weken kastje op een flop is uitgelopen. Krijg ik dan toch een ge├»mplanteerd kastje? Of laat men het voor wat het is… Ben erg benieuwd! Volgende week zal ik in elk geval starten in Havelte!

-X- Rachelle