All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Na gisteren op Texel mijn nieuwe trainingsfiets te hebben opgehaald was het vandaag tijd voor de laatste wedstrijd van de Steenwijk-Havelte wintercompetitie. De afgelopen weken ben ik weer fanatiek aan het trainen geslagen. Mede omdat we het hele medische gebeuren hebben afgesloten en het seizoen al rap dichterbij komt. Goede reden voor mij om te testen waar ik nu daadwerkelijk sta.

Het parcours? Modder, modder en nog eens modder. Veel klimmen, korte bochtjes en wortels. Iets wat precies in mijn straatje past. De start was hectisch door de vele modderplassen die waren ontstaan. Hierdoor eindigde ik bij de start klim ergens achter in het veld. Maar de klim was lang genoeg om nog wat plaatsen te kunnen pakken en zo ging ik op een 5e plek de wedstrijd in.

De hele race in mijn eentje gereden en in de een na laatste ronde sprong de kabel van mijn lockout kapot. Leuk… Laatste rondes dus met een open voorvork gereden. Vanwege mijn stabiele tempo kwam ik wel steeds dichter bij een andere dame. Helaas was dit niet genoeg en kon ik haar niet meer inhalen voor de streep.┬áVervolgens droge kleding aan getrokken en op de nieuwe racefiets naar huis. Een mentale strijd was het wel want man wat waaide het hard en het wou maar niet droog worden.

Dit was het laatste trainingswedstrijdje voor het nieuwe seizoen aan! Nog 3 weken en dan is het al zover! Berlicum gaat voor mij de eerste nationale wedstrijd worden nadat ik er 1 jaar tussenuit ben geweest. Super veel zin in!