All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Hoewel mijn telefoon roodgloeiend staat en onze brievenbus overstroomt met brieven van Isala. Probeer ik in elk geval een beetje het trainen er in te houden. Ik mag dan wel geen winterfietser zijn maar wie een doel stelt voor zichzelf moet toch echt trainen. Afgelopen woensdag in goed overleg met de cardioloog besloten dat het sporten gewoon voortgezet ‘moet’ worden. Ook hebben we samen de knoop doorgehakt voor een holteronderzoek van 3 week, een MRI van het hart en opnieuw een inspanningstest. Maar wanneer al deze onderzoeken plaats zouden gaan vinden was nog niet bekend. En de wachttijd op een MRI was toch 8 week dus alle tijd.

Tenminste dat is wat ik dacht. Afgelopen donderdag werd ik gebeld door radiologie of ik mij de 25e wel even wou melden voor de scan… Blijkbaar is er een voorrangsprotocol in werking gesteld en gaat de boel ineens heel snel. Ook het kastje laat niet lang op zich wachten, die krijg ik dinsdag aangesloten. Oeps, zo had ik mij komende weken niet voorgesteld.

Vandaag gewoon gestart in Assen. En zoals beloofd in het nieuwe tenue!! Het parcours lag mij erg goed vanwege het klimmen en dalen. Verwachtingen heb ik vaak niet voor zulke trainings wedstrijdjes. Er hangt niks vanaf en het is alleen maar ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Ik had een super snelle start. En vervolgens zocht ik  meteen mijn plekje op in het damesveld. Op de eerste lange klim lag ik 4e overall. En stiekem hoopte ik dat ik deze positie vast kon houden voor de rest van de race. Op een gegeven moment waren alle dames die normaal bij mij in de buurt rijden naar achter gezakt en kon ik mooi in het wiel met Chimene mee komen. Dit heb ik erg lang vol kunnen houden maar in de laatste rondes reed ze steeds verder van mij weg. Ik had daar vrede mee want dat ik überhaupt zo ver van voren reed verbaasde mij aan alle kanten.

Uiteindelijk 3e overall en als 2e dame over de streep gekomen. Wauw wat was mijn vorm vandaag goed en wat kon ik het tempo er lang in houden. Net als vorige week had ik dit niet zien aankomen en hopelijk kunnen we de vorm zo verder uitbouwen.

Er komen een paar intensieve en vooral zware weken aan als het gaat om ons ziekenhuis avontuur maar desondanks een holterkastje ga ik mijn best doen om volgende week zondag aan de start te staan in Norg bij de finale van de ICW Wintercompetitie!

X- Rachelle