All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Vandaag was er voor het eerst een ICW wedstrijdje rondom het sportcentrum Kardinge (Groningen) ik had mij hier stiekem op verheugd omdat de Kardingebult in het parcours was opgenomen. Mijn voorbereiding was nogal ellendig. De sportarts wist het voor elkaar te krijgen een inspanningstest te plannen afgelopen vrijdag. Stiekem natuurlijk wel fijn want de druk op de ketel is blijkbaar opgevoerd en nu kunnen we eindelijk echt opzoek naar een diagnose. De inspanningstest was zoals verwacht lekker zwaar en tijdens het training geven op zaterdag kon ik dat goed merken.

Bij het inrijden vandaag bleek al gauw dat het op de bult na een saai parcours was. Grasstroken, een carrousel, stukjes strand en weinig spannends. De bult daarentegen was zwoegen en vervolgens al glibberend naar beneden. Ik verwachtte niet heel veel van mezelf en dit zou ook meer een rondje frustratie wegtrappen worden.

Bij de start was ik als 4e het veld in en het tempo lag mij erg goed. Bij de bult kwam er een dame mij achterop en stak uiteindelijk aan mij voorbij. Maar door een valpartij op de afdaling kon ik mijn plekje terug pakken. In de 2e ronde heb ik haar alsnog moeten laten gaan want mijn ‘de man met de hamer’ moment was aangebroken. Zo heb ik ook mijn teamgenootje Femke erg dichtbij zien komen. Ook zij viel op die zelfde afdaling en daardoor heb ik mijn plekje veilig kunnen stellen. In de laatste ronde kreeg ik pas mijn ritme te pakken maar dat was natuurlijk al veel te laat. Toch ergens tevreden met mijn 5e plek overall en 4e bij de dames.

Tja te hard starten dat is iets waardoor ik mezelf altijd tegen kom. Dat was vandaag weer het geval, de situatie is op dit moment ook niet ideaal. Gelukkig zou de sportarts graag nog wat extra informatie krijgen over mijn gesteldheid tijdens een echte wedstrijd en vandaag was natuurlijk de uitgemeten kans daarvoor. Dinsdag krijgen we uitslag. En hopelijk sta ik dan ook volgende week aan de start bij de ICW in Trimunt.

-x- Rachelle