All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Na er een jaartje ertussenuit te zijn geweest was het vandaag zover! Berlicum, de eerste nationale wedstrijd van dit seizoen. Ik had geen flauw idee wat ik kon verwachten maar wat ik wel wist is dat het parcours in Berlicum mij niet het beste ligt. Dat werd bevestigd door een bodemonderzoekje (bijna zwemles) bij het inrijden.

Er stonden vandaag 26 dames aan de start. En ik mocht vertrekken vanaf de laatste startrij. Bij de start kwam ik goed mee en ging als 12e dame het bos in. In de meeste rondes reed ik in een groepje van drie. Het tempo lag erg hoog waardoor het  flink doorbijten was. In de laatste rondes reed de dame voor mij steeds verder weg en bleef ik alleen over. Celine zat niet ver achter mij en in de laatste ronde reed ze op mij dicht en kwam er nog een sprint uit. Helaas was mijn tank helemaal leeg en kon ik deze niet winnen.

Wat een dag! Erg tevreden over het resultaat en over mijn constante race! Tegen al mijn verwachtingen in kon ik het hoge tempo lang bijbenen. En reed ik mooi in de middenmoot. Over 16e plek mag ik zeker niet klagen! Op naar Solingen volgende week.