All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

We kregen vrijdag toch echt bericht van de cardioloog. Maar het was totaal niet wat we ervan hadden verwacht. Er is geen toestemming gegeven voor het implanteerbare kastje. Wel vonden ze een holteronderzoek van 3 tot 6 week een goed plan?! Nou nee dat is dus alles behalve een goed plan. Dus toch maar even aangegeven dat we daar niet op zitten te wachten. En nu is het weer wachten op verder bericht. Heel erg frustrerend, A zeggen en B doen…

En omdat we toch overal zo vreselijk lang op moeten wachten heb ik besloten gewoon weer te doen waar ik zelf zin aan heb. Namelijk de fiets weer pakken en lekker mijn eigen ding doen. Vanaf 2019 ben ik namelijk gewoon weer een licentiehoudster en dat betekend: wedstrijdjes rijden!!!

Zo stond voor dit weekend de wintercompetitie Steenwijk/Havelte op de planning. Ik had geen flauw idee wat ik van mezelf kon verwachten omdat ik vorige week niet op mijn best was. Het rondje had de bekende aspecten van Havelte: klimmen, dalen en hier en daar een paar technische passages. Dat wat mij het beste ligt. En wat mij nog beter uitkwam is dat het parcours op sommige plekken lekker modderig was. Ideale omstandigheden om de grenzen op te zoeken.

Mijn start was vrij rustig. Hierdoor kwam ik al gauw achterin het veld van 4 dames terecht. Maar na verloop van de eerste ronde lag ik al gauw op een 2e plek. Op een gegeven moment kwam Ilse bij mij aansluiten en nam uiteindelijk de kop van mij over. Ik moest Ilse laten gaan in de 4e ronde omdat alle alarmbellen in mijn lichaam afgingen en schreeuwden om een lager tempo… Prima dan heb ik daar ook naar te luisteren.

Toen ik mij weer goed genoeg voelde om wat harder te gaan rijden heb ik langzaam het tempo opgevoerd. Zo kwam ik terug bij Ilse en hebben we samen gereden tot aan de finish. Het liep uit op een sprintje waarbij ik net iets eerder over de streep kwam. Ik verwachtte niks maar dit… Nee dit lag niet in mijn straatje. Zeker niet na mijn mindere voorbereiding en het zware weer waar ik mij tot op heden nog steeds in bevind. De ontlading was dan ook groot.

Aankomende vrijdag komt als het goed is onze teamkleding binnen. Volgende week staat de ICW in Assen op het programma!! Erg veel zin in en zeker omdat we dan echt in ons nieuwe pakje mogen rijden!! Wie zie ik in Assen?

-X- Rachelle